Vesker

Juleting

Magasiner

Strikking

Hvor kjøper du mønster

Mønster fra Peggy kan kjøpes her eller i enkelte butikker (Se oversikt over butikker)

Mønstrene kan også kjøpes som PDF-filer på Scandinavian Quilt Patterns

Om mønstrene

Jeg legger vekt på at det skal være moro å sy.  Du vil derfor finne mønster av ulik vanskelighetsgrad.  Gode bilder, illustrasjoner og forklaringer tar deg med gjennom prosjektene.

Mønstrene og fargevalgene mine er i stor grad inspirert av nordisk natur og design med enkle linjer og grafiske former.

Hvem er Peggy?

Peggy er oppkalt etter hunden min.  Jeg har tidligere laget mønster under navnet Quilteliv som også var navnet på nettbutikken som jeg startet og drev for mange år siden.  I den perioden laget jeg også 4 mønster for Quiltemagasinet - Prinsesseteppe, Mine sommerroser, Odin barneteppe og Prinsesseveska.  Da jeg solgte Quilteliv, begynte jeg å lage mønster som jeg solgte under navnet Peggy.  

Grunnlegger og redaktør i magasinet myQuilt

I 2010 startet jeg magasinet myQuilt sammen med Kari Renolen.  Der laget vi begge mønster, produserte og distribuerte magasinet.  Da jeg valgte å selge min andel i 2014 (pga. stor arbeidsmengde i annet firma) fortsatte jeg med å lage mønster under navnet Peggy.

Digitale magasin

I februar utgav jeg et digitalt magasin som fortsatt kan bestilles.  Se mere info på siden Magasiner.  Jeg laget også et magasin der med engelsk som språk.  

Digitale mønster

Scandinavian Quilt Patterns finner du også flere av mine mønster i digital versjon, dvs. som PDF-filer og som kna kjøpes for umiddelbar nedlasting til din enhet.

Julehefte

Et julehefte som jeg har kalt "Nordisk jul" er nå ute hos en rekke kunder og butikker.  I tillegg kan du fortsatt kjøpe dette hos peggy.no.  Det er inspirert an nordisk vinter og nordisk design.